top of page
20220318_203723.jpg

“I truly loved the magic I experienced in our healing session. I felt safe and guided by your knowing at all times. It was a deep and profound journey for me on so many levels. I could find an explanation of why I am experiencing certain discomforts in my current life by going on a journey in another life of mine where certain things happened that were never resolved and were impairing my current life. A week after our session I could already experience the benefits of it. Whatever was on the way feels dissolved, creating more space and ease within myself. Very grateful to you and your gifts, which I hope larger groups of people may benefit from.”

Mary

“Ik heb een hele fijne sessie met Richard gehad. Richard voelt erg goed aan wat nodig is en wist mij op een hele mooie manier naar het issue te leiden dat op dat moment naar boven mocht komen. Het was magisch om te ervaren, voor mij klopte het helemaal. Ik kan Richard van harte aanbevelen. Een krachtige man die met zijn rust en sterke intuïtie super goed in staat is om jou als cliënt te geven wat op dat moment nodig is.”

Pieter

“Richard belichaamt de kwaliteit om verfijnd en waarnemend te doorzien en te doorvoelen. Deze vaardigheden zijn als van nature aanwezig in zijn energieveld en geven vakmatig bedding aan het faciliteren van diepgaande heling en transformatie-processen. De verbinding met zijn eigen energetische multi-dimensionaliteit is uniek en zal ook jouw ziel uitnodigen om hierin te expanderen.”

Rianne Manten
(Role: Teacher Bridgeman Academy)

“In deze diepgaande sessie heb ik contact gemaakt met een deel van mezelf waar ik in bewuste staat van zijn, geen contact mee had. Ik had wel een vermoeden waar het mee te maken had, echter wist ik het niet zo goed te plaatsen. Bijzonder hoe dit in een sessie heel helder, voelbaar en zichtbaar kan worden. En vervolgens de delen die niet langer dienen, te kunnen transformeren. Om daarna de energie te voelen stromen en mezelf als meer heel te ervaren. Met een hele fijne, gedragen begeleiding in een veilige space gecrëerd door Richard."

Michelle

“De zachtheid van zijn aanwezigheid maakt dat je je meteen veilig voelt bij Richard, terwijl hij ook daadkracht toont door het liefdevol prikken in pijnstukken om op een diepere laag te kunnen komen ten behoeve van het proces. Hierbij voelt Richard goed aan wat een ander nodig heeft en wat passend is om te doen, terwijl hij dit blijft afstemmen met elkaar. Hierdoor ontstaat er magie waardoor er zichtbare en voelbare veranderingen zullen plaatsvinden in jouw Zijn.”

J.L.

“Richard heeft het vermogen om vanuit zijn unieke kracht van observatie, steeds weer bij zichzelf te blijven en de wereld van binnen naar buiten te beschouwen. Te laten zijn wat is. Richard verbindt, neemt je mee en ziet jou voor wie je bent. Zonder oordeel, zonder verwachtingen. En zonder haast om ‘ergens’ uit te komen. Zijn kracht is ongekend: en nodigt uit om zelf ook naar binnen te gaan, in de wetenschap dat je bij hem veilig bent. Bedding ervaart vanuit liefde voor de mensheid. Ik gun de wereld deze transformerende energie en zachte kracht, die de naam Richard draagt.”

Sandra Baaijens
(Role: Mentor Bridgeman Academy)

“Door Richard´s manier van werken kwamen herinneringen en thema´s als vanzelf naar boven. Ik heb me heel veilig gevoeld daarin, ook al waren de herinneringen best pittig. Je respectvolle manier om ermee om te gaan, steeds zonder oordeel of eigen agenda´s hebben daarin zeker bijgedragen. Je ceëerde een veilige liefdevolle bedding, waarin veel uit het onderbewuste naar buiten durfde te komen om geheeld te worden."

Kate

“Mocht je de intentie hebben een of meer sessies te boeken bij Richard, dan zal ik dat van harte aanbevelen. Richard heeft het vermogen om heel goed in te voelen in je energieveld en op te merken wat daar speelt. Hij werkt op een hele fijne manier, integer, krachtig en toch zacht en met humor."

Angela

bottom of page